Cioloș, președinție. Rareș Bogdan: Este singura noastră șansă! Iohannis i-a întins o mână

Rareș Bogdan a vorbit despre candidatul la prezidențiale din partea USR.

"Am spus pe 14 martie că singura şansă este să mergem în alianţă pentru a consituti o majoritate confortabilă pentru a face reformele de care statul are nevoie. Este singura noastră şansă. Dacă cineva se încăpăţânează să creadă că poate face singur o majoritate sau să obţină suficient de mult pentru a schimba România se înşeală", a spus Rareş Bogdan, la "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Extrem de important în jocul european"

"În momentul în care domnul Dacian Cioloș, de exemplu, se îndreaptă spre noua grupare din Parlamentul European şi va obţine preşedinţia, activitatea domniei sale se va concentra pe zona europeană, iar zona internă va trece în planul doi deoarece cu un al treilae grup în PE, după cei 180 de membri ai popularilor europeni din care fac parte, cu cei 154 de la socialişti, practic grupul domnului Macron şi Cioloș ar fi unul extrem de important în jocul european. Aici este jocul dânsului, strategia dânsului, dar pentru USR-Plus este clar că poziţia dânsului va fi mai puternică în Europa şi mai puţin prezentă în spaţiul intern", a mai spus liberalul.

"Ar fi oportun şi pentru cei din USR - Plus"

"Eu militez pentru alianța şi susţinerea unui unic candidat (....) Cred că ar fi oportun şi pentru cei din USR - Plus, care au primit o şansă în 2016 din partea preşedintelui României, care i-a încurajat în această mişcare. Klaus Iohannis i-a întins o mâna domnului Cioloș, l-a încurajat pe domnul Barna. Ar fi oportun ca, în momentul ăsta, să întoarcă un serviciu şi să înțeleagă că, susţinându-l pe Klaus Iohannis şi intrând într-o colaliție care să câştige majoritatea parlamentară, vor avea de câştigat şi ei și România", a mai spus Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel