Cioloș, PREȘEDINTE în locul lui Iohannis. Chirieac, DETALIU: A DISPĂRUT! Care e PROBLEMA, de fapt

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Dacian Cioloș, ca variantă de președinte al României.

"Eu cred că mai e mult până departe și vor fi patru ani grei, cel puțin 2021, care va fi un an extrem de greu. În general, tipul ăsta de partid #rezist a dispărut, a avut mari probleme de vot în Europa. Domnul Cioloș este o persoană perfect respectabilă! Fost ministru al Agriculturii, prim-ministru, comisar european, europarlamentar, deci nu persoana sa este problema, are experiență în Administrație, relații internaționale la cele mai înalte niveluri.

Problema e vehiculul cu care merge. Dacă va fi o alianță a dreptei care să-l susțină sigur că da, se poate discuta, există o șansă mare, dar singur, de la USR PLUS, cu ce vine USR PLUS în acest moment cu acest mesaj de agresivitate verbală, de violență, fără penali în funcții publice, slogan marxist dacă vreți: Iarba rea din holde piară! Piară duşmănia-n ţară! Spuneau marxiștii autentici înainte de '89.

Penal în drept e o noțiune lipsită de sens, nu există o definiție. Deci depinde ce va face acest partid... va guverna prin slogan, cum au făcut de altfel neostaliniștii?", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV. 

Totul vine după ce Dacian Cioloș a afirmat acum ceva timp că nu exclude varianta de a candida la alegerile prezidențiale din 2024 și mai mult, că dacă nu va ieși președinte în 2024, atunci nu știe când va mai avea ocazia potrivită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel