Cioloș, moment controversat după alegerea lui Sassoli. Plenul a izbucnit în râs - VIDEO

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș s-a aflat în mijlocul unui moment neplăcut în timpul discursului pe care l-a susținut în Parlamentul European.

Dacian Cioloș, președintele grupului Renew Europe, condus de facto de Emmanuel Macron, a luat cuvântul după alegerea socialistului David Sassoli în funcția de președinte al Parlamentului European.

Cioloș, iritat de europarlamentarii care au izbucnit în râs

Doar că, în momentul în care a anunțat că Renew Europa va propune o conferință pentru viitorul Europei în care „să ne gândim cum putem aduce Europa mai aproape de cetățeni” și a vorbit de ”jocuri de culise”, mai mulți europarlamentari au început să râdă și să îl taxeze pe fostul premier român, discursul său fiind întrerupt.

„Propunem partenerilor proeuropeni proiectul unei conferințe pentru viitorul Europei în care să gândim modul în care putem aduce Europa mai aproape de cetățeni. În care să ne putem asigura că nu negocierile de culise sunt cele care determină figurile proeminente care trebuie să conducă Europa ci cetățenii pot să se exprime”, a spus Cioloș. În următorul moment s-au auzit din plen hohote de râs.

Vizibil iritat, Dacian Cioloș s-a întors către ei și a spus: „Asta o să facem dragi colegi, asta o să facem împreună, pentru că trebuie să dăm posibilitatea ca ceea spunem în Parlament să și facem în relația cu cetățenii”, a spus Cioloș, înainte să termine descursul.

Înainte de acest moment, Dancian Cioloș i s-a adresat lui Sassoli: „Doresc să vă felicit și să îmi exprim încrederea că așa cum am început de ieri, în discuțiile pe care le-am avut, vom lucra foarte bine împreună”, a precizat Cioloș. El a mai afirmat că cetățenii europeni au încredere în proiectul UE iar mandatul pe care aceștia l-au oferit în mai trebuie să stea sub semnul reînnoirii.

Totodată, Cioloș a mai precizat că socialistul David Sassoli va avea un partener în grupul pe care în conduce Renew Europe.

VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE CIOLOȘ A FOST ÎNTRERUPT:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel