EXCLUSIV  Cioloş, mișcare în PE. Borza: Doză maximă de ipocrizie. De aceea a fost luat în râs

Mihai Ciobanu / 05 iul 2019 / 09:02 Salveaza PDF Comentarii
Ciolos - discurs in PE
Descriere foto: Ciolos - discurs in PE

Deputatul Remus Borza a analizat intervenţia din Parlamentul European a lui Dacian Cioloş, de după alegerea lui David Sassoli în funcția de președinte al Parlamentului European.

Dacian Cioloş a avut o intervenţie în Parlamentul European, după alegerea socialistului David Sassoli în funcția de președinte al Parlamentului European, care i-a iritat pe cei aflaţi în sală. „Propunem partenerilor proeuropeni proiectul unei conferințe pentru viitorul Europei în care să gândim modul în care putem aduce Europa mai aproape de cetățeni. În care să ne putem asigura că nu negocierile de culise sunt cele care determină figurile proeminente care trebuie să conducă Europa ci cetățenii pot să se exprime”, a spus Cioloș. În următorul moment s-au auzit din plen hohote de râs.

Momentul a fost comentat de către deputatul Remus Borza, în cadrul emisiunii "Borza Analytica" de la DC News

"După alegerea lui David Sassola, a avut o intervenţie Dacian Cioloş. Bravo lui, e un român care, iată, are preşedinţia celui de-al treilea  mare grup politic din PE, Renew Europe. Doar că el e oarecum într-o doză maximă de ipocrizie şi de demagogie: nu a avut ce să facă decât să le reproşeze negocierile de culise din jurul acestor funcţii de preşedinte al Comisiei Europene, preşedinte al BCE şi preşedinte al Consiliului UE.

Iar sala i-a replicat: tu uiţi că la fel ai fost ales, că doar nu ai venit de la Sălaj, de acasă, cu funcţia de preşedinte al grupului. Tot în urma unor negocieri de culise cu Macron şi cu alţii ai fost ales. Cu alte cuvinte, nu vorbi de funie în casa spânzuratului, cam asta era ideea", apreciază Remus Borza.

VIDEO: 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25