Cioloş îl laudă degeaba pe Funeriu. Comisarul European pentru Educaţie critică reformele ministrului

andrei-marga
andrei-marga

Fostul ministru al Educaţei Andrei Marga consideră că laudele lui Dacian Cioloş la adresa lui Funeriu sunt doar vorbe de complezenţă. În sprijinul afirmaţiilor sale el aduce aminte de afirmaţiile Comisarului European pentru Educaţie,  Androulla Vassiliou, care cerea schimbarea Legii Educaţiei pentru că încalcă directivele europene.

"Sunt doar nişte declaraţii de complezenţă, nu au nicio acoperire din partea Comisiei Europene. Comisarul European pentru Educaţie a spus clar la Bucueşti că trebuie schimbată legea Educaţei pentru că încalcă directivele europene. Ea a adus în discuţie 2 puncte: primul prin care susţine că se încalcă autonomia universitară şi al doilea care atacă faptul că sunt daţi afară peste 3000 de profesori universitari", a declarat Antrei Marga pentru DeCe News.

Dacian Cioloş îl felicita pe Funeriu pentru reforma din Educaţie. „L-am felicitat pe domnul ministru, în numele Comisiei Europene, pentru curajul și determinarea pe care le-a arătat în reformarea sistemului de învățământ din România. Este o acțiune care este foarte apreciată la nivelul UE pentru că se înscrie în liniile directoare pe care Comisia Europeană vrea să le impună prin viitoarele programe și politici europene și după 2014", a declarat Comisarul European pentru Agricultură.

Citeşte şi:

Declaraţie şocantă a lui Dacian Cioloş sau manipulare a lui Funeriu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel