Cioloş și-a reprogramat o întâlnire la Bruxelles. Aeronava a întârziat

Prima întâlnire din cadrul vizitei premierului Dacian Cioloş la Bruxelles cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans s-a amânat cu aproximativ două ore, întrucât aeronava TAROM cu care se deplasează prim-ministrul român a întârziat, potrivit Agerpres. 

Frans Timmermans avea deja programată o altă întrevedere şi se va vedea cu Dacian Cioloş în jurul orei 13,00, ora României.

Ulterior, Cioloş va avea un dejun de lucru cu preşedintele PPE Joseph Daul, urmat de o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Cei doi oficiali vor susţine declaraţii de presă comune. Tot luni, Dacian Cioloş se va întâlni cu comisarul european responsabil cu politica de vecinătate şi negocierile privind extinderea, Johannes Hahn, şi cu vicepreşedintele Comisiei Europene responsabil cu bugetul şi resursele umane, Kristalina Georgieva.

În cursul serii, la Reprezentanţa Permanentă a României la Bruxelles, premierul va avea o întrevedere cu funcţionari români care ocupă funcţii de conducere în instituţii europene. Premierul Dacian Cioloş a început luni o vizită de două zile la Bruxelles. 

Pe agenda vizitei se află și o întâlnire a premierului Cioloș cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, programată marți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel