Urmărește emisiunea live


Cioloș, detașare de Iohannis: Nu i-aș fi dat această șansă

Dacian Cioloș s-a detașat de o decizie importantă pe care a luat-o președintele Klaus Iohannis. 

Dacian Cioloș face notă separată atunci când vine vorba de o decizie pe care Klaus Iohannis a luat-o în privința PSD. Fostul premier a declarat, la Digi 24, că dacă ar fi fost în locul președintelui nu i-ar fi dat șansa Vioricăi Dăncilă de a deveni prim-ministru.

"Nu i-aș fi dat această șansă doamnei Dancilă, asta în mod clar. Eu, cel puțin, nu i-aș fi dat o șansă doamnei Dăncilă", a declarat Dacian Cioloș.

„Poziția de prim-ministru înseamnă poziție de demnitate publică. Acolo trebuie să fie un om de stat și trebuie să-ți fie foarte clar ce-ți asumi. În momentul de față e evident, nu trebuie să fii expert ca să-ți dai seama că o lege sau ordonanță de amnistie și grațiere formulată într-un anumit fel folosește unor lideri politici  aflați la putere. Deci, folosesc statul și resursele statului în interesul personal al unor oameni certați cu legea cărora le e teamă să se confrunte cu această realitate a unei justiții funcționale și care, de doi ani de zile, încearcă să o decimeze și încearcă să sperie magistrații”, a mai spus Dacian Cioloș conform aceleiași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel