Cioloş anunță apocalipsa Guvernului: Grațierea va fi ultimul act

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, vineri, că forţarea unei ordonanţe de amnistie şi graţiere va fi, probabil, ultimul act al coaliţiei de guvernare. 

"Preocuparea principală a celor care guvernează de aproape doi ani este cum să scape de dosarele penale mai repede, în loc să se îngrijească, aşa cum au promis, de bunăstarea populaţiei, economie, infrastructură rutieră, spitale sau educaţie. Ar fi bine ca domnul Dragnea şi doamna Dăncilă să se gândească serios la toate consecinţele care ar putea să urmeze după introducerea în guvern a unei ordonanţe de urgenţă care să albească dosarele penale şi sentinţele politicienilor', a scris Cioloş, pe Facebook.

El a mai spus că după ultima încercare de acest fel au fost proteste cu sute de mii de cetăţeni în stradă şi o tensiune socială imensă. "Forţarea unei ordonanţe de amnistie şi graţiere va fi, probabil, ultimul act al unei coaliţii care nu doar că şi-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic şi în niciun caz pentru cei pe care i-a ademenit la vot cu promisiuni deşarte. Ori, nu pentru acest lucru au fost votaţi, ci pentru că oamenii le-au dat credit aşteptând un trai mai bun', a mai afirmat Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel