Cioloş: Am un mandat. După - o să îmi găsesc eu ce să fac

Dacian Cioloş a afirmat, în cursul vizitei la Ottawa, că are un mandat de premier până la finalul acestui an, după care îşi va găsi ce să facă.

Acesta a susţinut miercuri o conferinţă de presă la Ambasada României de la Ottawa, imaginile din cadrul acesteia fiind postate pe site-ul oficial al Guvernului.

Întrebat de un jurnalist care este viitorul pe care şi-l vede în următorii ani şi dacă va rămâne premier tehnocrat şi după alegeri, Cioloş a replicat: 'Nu discut acest lucru. Am mai spus-o şi acasă: am un mandat pe care mi l-am asumat până la sfârşitul anului şi doar despre acest lucru discut. Asta e important acum - România să fie guvernată în aşa fel încât să menţinem stabilitatea economică, socială în România şi restul - chestiuni privind viitorul personal - nu vă faceţi nicio grijă, o să-mi găsesc eu ce să fac'.

Premierul Dacian Cioloş a efectuat miercuri o vizită oficială în Canada, unde a avut întrevederi cu şefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Canada. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel