Cioloş: Am primit mai multe informaţii de la SRI

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că a primit mai multe informaţii de la SRI, inclusiv legate de infecţiile nosocomiale şi de potenţiale probleme la modul cum s-au negociat şi semnat anumite contracte.

Potrivit prim-ministrului, Ministerul Sănătăţii o să facă un audit asupra contractelor care au fost semnate până acum, iar Corpul de control al Guvernului face verificări pe baza informaţiilor primite de la SRI.

'Ministerul Sănătăţii o să facă un audit şi asupra contractelor care au fost semnate până acum. Am primit mai multe informaţii în aceste zile şi de la Serviciul Român de Informaţii. Apropo, domnul director mi-a arătat că în ultimii ani a trimis autorităţilor guvernamentale mai multe informări legat de inclusiv de infecţiile nosocomiale.

L-am rugat să-mi trimită o sinteză şi mi-a trimis acum o sinteză a informaţiilor pe care le avea, inclusiv potenţiale probleme la modul cum s-au negociat şi semnat anumite contracte.

Corpul de control al Guvernului verifică pe baza acestor informaţii, face anumite verificări', a afirmat Cioloş, vineri, la Ministerul Sănătăţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel