Cioloş: PNL joacă baba-oarba cu Guvernul

Dacian Cioloș susține ca țara are nevoie de un guvern stabil, iar depunerea mandatului de premer desemnat de către Florin Cîțu nu este un gest responsabil.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, apreciază că PNL "joacă baba-oarba cu Guvernul" şi face un joc politic "iresponsabil".

"Domnul Cîţu era ieri hotărât să-şi asume mandatul de prim-ministru. Ştiu asta foarte sigur! Ce s-o fi întâmplat în ultimele ore? Cine şi ce jocuri face? Ţara are nevoie de un guvern stabil. O majoritate se contura să susţină instalarea Guvernului. Lumea se pregăteşte să lupte cu criza de sănătate şi cu criza economică şi PNL joacă baba-oarba cu Guvernul. Nu ştiu cine/ce calcule şi-a făcut, dar acest joc politic al PNL în momentele pe care le trăim este iresponsabil", a scris Cioloş, joi, pe Facebook.

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a apreciat la rândul lui că PNL face un gest "iresponsabil" şi dă dovadă de "politicianism jenant".

"Uite Cîţu, nu e Cîţu. Uite guvernu', nu e guvernu' - încă o dovadă de politicianism jenant, marca PNL. Chiar şi în plină pandemie declarată oficial de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, politicienii de rit vechi demonstrează încă o dată că nu au scrupule când e vorba de a-şi atinge scopurile. Jenant. Iresponsabil. PNL", a scris el pe Facebook.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, a anunţat, joi, Administraţia Prezidenţială. Potrivit sursei citate, preşedintele Klaus Iohannis a luat act de această decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel