Cioloş a numit noi membri în Comisia pentru achiziţionarea unei aeronave

Dacian Cioloş a numit miercuri noi membri în comisia care se ocupă de achiziţionarea unei aeronave destinate executării unor zboruri speciale.

Noii membri ai comisiei sunt: ministrul Transporturilor Dan Costescu - preşedinte, şeful Cancelariei premierului, Dan Tudorache - membru, directorul general interimar al RAAPPS, Marius Grăjdan - membru şi preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, Bogdan Puşcaş - membru.

Decizia premierului a fost publicată în Monitorul Oficial.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, anunţa săptămâna trecută, în legătură cu înfiinţarea comisiei pentru achiziţionarea unei aeronave destinate demnitarilor, că aceasta este o hotărâre a CSAT şi trebuie continuată indiferent de Executiv.

'Este decizia CSAT. Fiind o decizie a CSAT, ar trebui reconstituită comisia cu nominalizările noi, probabil este o chestiune de nominalizări. Fiind o hotărâre care transcede activitatea unui Guvern şi se duce şi în celălalt Guvern, probabil va urma o modificare, dar nu am un calendar, o procedură iminentă pe care să v-o comunic. Fiind o decizie luată, ea trebuie evident continuată indiferent de Guvern', susţinea Suciu. Premierul Victor Ponta a semnat în mai 2015 decizia de constituire a Comisiei interministeriale pentru negocierea achiziţionării unei aeronave, a produselor şi serviciilor aferente în scopul constituirii unei capabilităţi destinate executării zborurilor speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel