Cioloş, răspuns după zvonurile privind ruperea Alianţei USR PLUS

"Azi dimineață am avut o ședință împreună cu partenerii noștri din USR pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidați competenți și integri în alegerile locale", transmite Dacian Cioloş. 

"Alianța USR PLUS este singura organizație politică nouă care poate stopa hegemonia partidelor vechi și metehnele actualilor primari care frânează modernizarea comunităților și prosperitatea cetățenilor. Speculațiile apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianței politice dintre PLUS si USR sunt, cel mai probabil, o nouă încercare a politicienilor vechi de a sădi neîncredere în politica reformatoare în care cetățenii deja și-au pus încrederea în număr mare în ultimele două cicluri electorale", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

"Nimeni nu va reuși să ne separe"

"Pentru mine și pentru colegii mei, Alianța este singura formă de colaborare care poate conduce spre o organizație relevantă pe scena politică în opoziție cu metodele folosite de PSD și PNL. Nimeni nu va reuși să ne separe, pentru că am arătat deja că avem capacitatea de a lucra împreună pentru binele societății. Oamenii văd în noi o alternativă credibilă", transmite Dacian Cioloş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel