Cioloș, tranșant: Îl rog pe cei care acuză Guvernul de teamă să...

Premierul Dacian Cioloş le-a dat o replică tăioasă celor care acuză Guvernul de teamă sau lipsă de responsabiltate: "să pună în practică ceea ce cer altora să facă". 

"Nu vreau să dau lecţii nimănui. Îi rog doar, cu respect şi încredere, pe cei care învinuiesc guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate, să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Schimbarea poate veni şi din dezordine, dar cred că e mai solidă dacă ea vine din ordinea firească a lucrurilor", a scris Dacian Cioloş, pe Facebook, puţin după miezul nopţii de luni spre marţi.

Premierul a adăugat: "Astăzi a fost o zi grea. Am încercat să iau decizia cea mai înţeleaptă, pornind de la o anumită ordine a lucrurilor, care ar trebui să stea la baza schimbării pe care ne-o dorim. O ordine care îl pune pe fiecare la locul lui, pentru a-şi asuma răspunderea dată de poziţia pe care o are".

Dacian Cioloș avut luni o serie de întâlniri cu liderii partidelor parlamentare pe tema modificării legii alegerilor locale. În urma discuţiilor, a spus că decizia organizării alegerilor locale în două tururi de scrutin trebuie luată în Parlament şi că Guvernul e gata să sprijine un astfel de demers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel