Cioloș, replică la acuzația că "taie panglici la ceea ce a pus în practica guvernul anterior"

Premierul Dacian Cioloş i-a oferit o replică fermă unui cetăţean care a comentat acid la postarea pe Facebook a șefului Executivului în cadrul căreia preciza că a fost lansat pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate, eveniment care a avut loc, săptămâna aceasta, în județul Alba.

"Cel putin aveti bunul simt sa recunoasteti ca ati mers sa "taiati panglica" la ceea ce a pus in practica guvernul anterior. Daca autostrada nu s-a mai construit, trebuia gasit ceva si pentru dvs. Nu se putea face deplasarea cu o masina pentru toti trei membri ai guvernului, chiar trebuiau cinci masini?! De apreciat ca ati decis sa pastrati/imbunatatiti strategiile implementate de predecesori!!! Noroc cu Vasile Dincu", a comentat respectivul cetăţean la postarea lui Dacian Cioloș pe Facebook. 

Replica premierului Cioloș a fost promptă: "Nu am tăiat nicio panglică. Am fost acolo pentru că îl apreciez pe acel primar pentru ce a făcut cu fonduri europene maiales. Am fost acolo și când eram comisar european. În general nu caut spectacol, dar de data asta obiectivul a fost de a informa asupra unui program pe care l-am pregătit pt mediul rural și am considerat că e simbolic bine să merg acolo, din respect pentru acei oameni. Atât", a scris Cioloş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel