Cioloș, partid politic. Orban, săgeți: Am avut discuții

Ludovic Orban a vorbit la Realitatea TV despre o posibilă cooptare a fostului premier Dacian Cioloș în PNL.

Ludovic Orban susține că a avut discuții cu Dacian Cioloș, dar nu a precizat natura acestora. Întrebat despre o posibilă înscriere în PNL a lui Dacian Ciloloș, Ludovic Orban a dat un răspuns clar. El i-a transmis lui Cioloș să nu uite că datorită PNL fostul premier a dobândit pozițiile publice.

„Eu nu sunt purtătorul lui de cuvânt. Eu vreau ca PNL să grupeze toate valorile din societate, toți oamenii care au ceva de spus. Condiția e ca și ei să fie de acord. 

Toate pozițiile publice pe care le-a dobândit Dacian Cioloș le-a dobândit cu ajutorul PNL. Cu toate astea nu a devenit membru PNL. E opțiunea dânsului. Noi ne vom căuta drumul”, a precizat Ludovic Orban la Realitatea TV.

[citeste si]

Amintim că în decembrie anul trecut Dacian Cioloș a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că din Platforma România 100 pe care o conduce „se va desprinde un partid politic".

"Se va desprinde un partid politic, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. El trebuie să fie un proces natural, nu unul forțat", afirmase atunci Dacian Ciolos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel