Cioloș, mișcare interesantă după revocarea lui Kovesi. Ce spune Chirieac

Kovesi
Kovesi

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la România TV, că Dacian Cioloș va încerca să o atragă de partea sa pe Laura Codruța Kovesi.

"Domnul Cioloș dorește să fie dânsul candidat la președinție. Acum șase luni vă tot spuneam că domnul Iohannis dacă joacă cum juca, nu mai intră în turul doi, iar domnul Cioloș va intra în locul său. Iată că, astăzi când vorbim, există în mod plenar această șansă. Deci, în opinia mea, Cioloș va încerca să o atragă pe doamna Kovesi alături de domnia sa", a declarat, luni seară, analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Principalul adversar

"Principalul său adversar, în momentul acesta, nu este domnul Dragnea de la PSD, este domnul Klaus Iohannis de la PNL. Întâi veți vedea procesul de atacare a lui Klaus Iohannis de către domnul Cioloș, care o va lua alături de domnia sa, probabil, pe doamna Kovesi. Are și sprijin internațional, în Franța, în Comisia Europeană, deci vine pe un val extern. Cu o bună campanie pe internet, și am văzut în 2014 că astfel de lucruri se pot face, cu o imagine făcută pe zona ONG-istă, se poate ajunge la performanță", a mai spus Bogdan Chirieac.

Amintim că purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA. Kovesi a fost procuror general al României, în perioada 2006-2012, iar din 2013 se afla la conducerea DNA. Mandatul său urma să se încheie în anul 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel