Cioloș, luat la rost. Mesaj tăios către PROTESTATARI și cei de pe Facebook

Dacian Cioloș le atrage atenția celor care-l iau la rost pe Facebook că și ei ar trebui să se implice activ. Astfel, fostul premier îi critică pe cei care stau în fața calculatorului și dau like sau ies în stradă și protestează, dar nu-și asumă ei responsabilitatea, nu se implică. Fostul premier subliniază că manifestațiile ar trebui să fie constructive. 

Prezent la Cluj, Dacian Cioloș a declarat: ”Am primit în ultima perioadă foarte multe solicitări, aproape culpabilizatoare - 'de ce nu te mai implici?' - şi vreau să spun că răspunsul pe care îl dau este acesta: cu toţii trebuie să ne implicăm în mod activ, nu doar stând în faţa calculatorului, nu doar dând like-uri, nici măcar doar ieşind în stradă. E un prim pas esenţial să ştii să îţi aperi nişte valori şi principii, dar e nevoie de mai mult decât atât, energia asta a contestării, care e deja o formă de exprimare a unor aşteptări vizavi de modul în care vrem să meargă societatea înainte, să o canalizăm într-o energie pozitivă a construcţiei. Sunt convins că această energie, cu imaginaţia pe care o avem şi cu experienţele pe care le-am trăit fiecare, ne poate ajuta să găsim soluţiile cele mai bune împreună”. 

[citeste si]

Fostul premier a continuat: ”Altfel spus, cred că în perioada următoare nu vom mai putea găsi soluţii la problemele cu care ne confruntăm doar delegând responsabilitatea unor lideri, oameni politici care au făcut o meserie din activitatea de om politic, ceea ce nu cred că e un lucru bun, deci nu vom mai găsi soluţii doar delegând unui grup de lideri conducerea societăţii, avem nevoie să ne asumăm noi, în grupurile noastre care trebuie puse în conexiune, ca să putem, împreună, să găsim soluţii la problemele pe care le avem. În acest context e nevoie de implicarea fiecăruia, personal”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel