Cioloș, la lansarea cărții polițistului Marian Godină

Dacian Cioloş va merge miercuri la lansarea cărţii poliţistului Marian Godină din Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", potrivit programului public furnizat de guvern.

Marian Godină este un poliţist din Braşov cu talent de povestitor, care a captivat publicul pe Facebook cu poveştile sale pline de umor.

Așadar, pe 23 februarie, cartea sa, "Flash-uri din sens opus", va apărea pe piaţă, cu autograful în original al simpaticului poliţist, care între timp s-a confuntat cu părerile mai mult decât critice ale şefilor lui, care i-au cerut inclusiv să îşi închidă pagina de Facebook unde posta întâmplări prin care a trecut.

[citeste si]

"Despre 'Flash-uri din sens opus' vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii", mărturisește autorul.

Godină adaugă că el este personajul principal al cărții "Flash-uri din sens opus".

"Toate (întâmplările — n.r.) sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față", mai spune el.

"Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte 'materiale', respectați regulile de circulație", îi previne Marian Godină pe cititori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel