Cioloș, în platforma România 100. Pieleanu, analiză cruntă

Dacian Cioloș și-a lansat platforma România 100 și îi cheamă pe românii dornici de schimbare să se înscrie în ceea ce ar putea fi un nou partid. Marius Pieleanu a făcut o scurtă analiză legată de mișcarea fostului premier.

"Am o analiză simplă și deloc sofisticată. Domnul Cioloș nu prea are job astăzi când vorbim. Nu are activitate cotidiană. Este un șomer de lux. Când te obișnuiești cu secretară, șefă de cabinet, SPP, șofer, ți-e greu să îți revii.

Nu am nimic personal cu domnul Cioloș, dar nu are calitățile necesare unui lider. Un nou partid în viața politică românească presupune persoane cu charismă, oameni care să coaguleze în jurul lor. Vă dau un exemplu - Emmanuel Macron; sau chiar un Victor Ponta achitat de justiție", a zis sociologul la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

[citeste si]

România 100 anunță că vrea o Românie fără corupție, cu o clasă politică responsabilă, guvernată cu bun simț, în care fiecare muncește și este plătit cinstit, fără sărăcie, cu o economie competitivă, cu adevărat educată și sănătoasă, dar și o Românie a tuturor românilor, care contează în Uniunea Europeană și în NATO.

Printre membrii echipei sale se numără și foști miniștri sau secretari de stat în cabinetul condus anul trecut: Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache, Vlad Voiculescu, Violeta Alexandru, Cătălin Drulă, Liviu Iolu, Raluca Prună ori Valeriu Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel