Cioloș îi răspunde lui Shhaideh: Încearcă să ascundă...

Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș îi răspunde ministrului Dezvoltării Sociale, Sevil Shhaideh, și neagă informațiile lansate de Ministerul Dezvoltării despre articolul de amendare a Legii 90/2001, privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor.

”Doamna Shhaideh încearcă să ascundă sub umbrela Guvernului Cioloș doar lucruri care-i convin șefului. Guvernul Cioloș a adoptat multe acte normative bune pe care noua majoritate a ținut cu orice preț să le golească de conținut pentru că deranjau. Conținutul proiectului de Cod administrativ, în schimb, nu a fost asumat de guvernul pe care l-am condus” a scris Dacian Cioloș pe Facebook. 

[citeste si]

Platforma fostului premier tehnocrat, ”România 100”, precizează, pe aceeași rețea de socializare următoarele: 

”În legătură cu informațiile lansate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene, despre articolul privind amendarea Legii 90/2001, privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, Platforma România 100 face următoarele precizări:

· Proiectul de Cod Administrativ, la care se lucrează încă din 2001, nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat și nu a fost adoptat de guvernul Cioloș.

· Responsabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparține strict ministerului inițiator.

· Platforma România 100 condamnă cu tărie acțiunea de dezinformare a opiniei publice lansată de ministerul aflat sub conducerea doamnei Sevil Shaideh, din dorința de a pune responsabilitatea acestui proiect normativ și a unor prevederi controversate pe umerii altui guvern.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel