Cioloș îi răspunde lui Shhaideh: Încearcă să ascundă...

Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș îi răspunde ministrului Dezvoltării Sociale, Sevil Shhaideh, și neagă informațiile lansate de Ministerul Dezvoltării despre articolul de amendare a Legii 90/2001, privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor.

”Doamna Shhaideh încearcă să ascundă sub umbrela Guvernului Cioloș doar lucruri care-i convin șefului. Guvernul Cioloș a adoptat multe acte normative bune pe care noua majoritate a ținut cu orice preț să le golească de conținut pentru că deranjau. Conținutul proiectului de Cod administrativ, în schimb, nu a fost asumat de guvernul pe care l-am condus” a scris Dacian Cioloș pe Facebook. 

[citeste si]

Platforma fostului premier tehnocrat, ”România 100”, precizează, pe aceeași rețea de socializare următoarele: 

”În legătură cu informațiile lansate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene, despre articolul privind amendarea Legii 90/2001, privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, Platforma România 100 face următoarele precizări:

· Proiectul de Cod Administrativ, la care se lucrează încă din 2001, nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat și nu a fost adoptat de guvernul Cioloș.

· Responsabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparține strict ministerului inițiator.

· Platforma România 100 condamnă cu tărie acțiunea de dezinformare a opiniei publice lansată de ministerul aflat sub conducerea doamnei Sevil Shaideh, din dorința de a pune responsabilitatea acestui proiect normativ și a unor prevederi controversate pe umerii altui guvern.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel