Cioloș huiduit și fluierat la Iași. Bogdan Chirieac explică situația

Bogdan Chirieac a explicat de ce Dacian Cioloș a fost huiduit și fluierat la Iași. În opinia lui Chirieac, premierul plătește polițe pentru modul în care a devenit prim-ministru și pentru faptul că nu a comunicat cu poporul. 

Așa funcționează democrația, un sistem imperfect, dar singurul pe care îl avem în mod real. Ca să ajungi primul-ministru al unei națiuni trebuie să fii politician. Ca politician, treci de multe ori printre oameni, în situații cum e cea de la Iași. Și atunci, sigur că da, te raportezi în fața oamenilor. Nu vrei să mai treci prin astfel de lucruri. Sunt chestiuni normale pe care le-au experimentat alții de sute de ani.

Când devii prim-ministru pe căi oculte, vii direct la SPP, la Mercedes, la avion, la birou cu nu știu câte secretare și la toate ale primului-ministru. Și când ajungi la poporul român muncitor, sigur că ai un șoc. Mai ales că dumnealui vrea să rămână premier fără să candideze. Adică să rămână în zona ocultă a puterii," a explicat Bogdan Chirieac la România TV.  

Chirieac a abordat și tema măririi salariilor angajaților din Sistemele de Educație și Sănătate. 

Decizia împotriva majorărilor este una corectă în opinia mea. Dar ea trebuie explicată oamenilor. Oamenii trebuie să înțeleagă că dacă majorezi acum salariile, s-ar putea să nu mai ai bani să plătești anul viitor. Toate astea le face un politician. Un politician bun este unul care comunică bine cu poporul său. Domnul Cioloș nu a comunicat decât cu forțele oculte, nu cu poporul. Ceea ce vedem la Iași este lipsa de comunicare cu poporul, " a mai spus Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel