Cioloș, de vorbă cu răniții de la Colectiv. Hotărârea luată

Ministerul Sănătăţii pregăteşte un program specific de acţiune în cazul unor victime ale arsurilor grave, precum accidentaţii de la Colectiv, a declarat Dacian Cioloş, la finalul vizitei pe care a efectuat-o la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri.

Premierul a stat de vorbă mai bine de oră cu câţiva răniţi în urma incendiului de la clubul Colectiv, cu personalul medical, precum şi cu ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu.

'Am văzut câţiva dintre accidentaţii de la Colectiv, mai ales dintre cei care încep să recupereze şi încep să recupereze atât fizic, cât şi psihic pentru că au trecut printr-o traumă profundă. Mă bucur să văd că lucrurile încep să o ia pe făgaşul normal. Dincolo de acest caz de la Colectiv, am discutat cu domnul ministru al Sănătăţii şi ministerul pregăteşte pentru anul următor un program pentru arşi pentru a putea acţiona în mod specific atunci când este cazul în astfel de situaţii', a declarat premierul la plecarea de la Spitalul de Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri.

Dacian Cioloș a subliniat că, aşa cum Guvernul şi-a luat angajamentul dinainte de preluarea mandatului său, urmează să decidă şi rambursarea costurilor referitoare la cei care au fost deplasaţi în afara ţării.

[citeste si]

'Urmează să decidem şi rambursarea costurilor cu cei care au fost deplasaţi în străinătate, atât în Uniunea Europeană, cât şi în afara UE. Şi am înţeles că şi Ministerul Muncii va veni cu un ajutor pentru însoţitorii celor care au fost trataţi sau sunt trataţi aici în România', a precizat şeful Executivului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel