Cioloș, candidatură USR: Nicușor Dan SMS către Cioloș

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că orice competiţie în interiorul unui partid este benefică, referindu-se astfel la o eventuală candidatură a fostului premier Dacian Cioloş la şefia USR. 

"Conform statutului, oricine poate să candideze la orice poziţie, asta e democraţia pe care ne-o asumăm. (...) Evident că orice competiţie în interiorul unui partid este benefică", a spus Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă la Parlament. 

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a menţionat că a existat o convorbire telefonică între Dacian Cioloş şi Nicuşor Dan, iar în prezent "discuţiile sunt deschise pe toate planurile". 

"A fost transmis un SMS către dl Dacian Cioloş şi echipa domniei sale. Dl Cioloş a răspuns. A avut loc un dialog telefonic între dl Dacian Cioloş şi dl Nicuşor Dan, în care s-a agreat că, în perioada următoare, echipa dlui Cioloş va discuta cu cei şase reprezentanţi ai noştri care ar fi cadrul cel mai bun prin care s-ar putea apropia de USR, fie ca membru intern, fie doar pentru o colaborare din exteriorul partidului. Acesta este stadiul acum. Dl Cioloş a primit invitaţia, continuăm discuţia la nivel de echipe, pentru a identifica elementele care trebuie clarificate", a susţinut Barna. 

El a adăugat că, în situaţia în care Cioloş ar intra în USR, "nu o să vină pe persoană fizică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel