Cioloș a cerut o analiză la Portul Constanța. Nici TAROM nu scapă

Dacian Cioloș a anunțat, vineri, că i-a solicitat ministrului Transporturilor să vină cu o analiză în ceea ce privește Portul Constanța, în condițiile în care "sunt lucruri care nu sunt clare legat de modul în care se fac contractele de alocare a spațiilor acolo". De asemenea,  premierul a spus că dorește o perspectivă mai clară și la TAROM.

"Am avut o scurtă discuție cu câteva dintre conducerile unor companii din subordinea Ministerului Transporturilor. Ne-am concentrat pe discuții privind funcționarea Portului Constanța, unde am cerut domnului ministru să vină cu o analiză. Sunt acolo câteva lucruri care nu îmi sunt clare. Portul Constanta nu e doar o companie care trebuie să fie profitabilă. În ciuda profitului care se realizează, se fac puține investiții acolo. Sunt lucruri care nu sunt clare legat de modul în care se fac contractele de alocare a spațiilor acolo. Vreau să vedem ce măsuri putem lua pentru eficientizarea portului, care este o infrastructură de care depind alți agenți economici acolo", a declarat Cioloș, în cadrul unei conferințe de presă comune cu ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

[citeste si]

În acest context, Cioloș a menționat faptul că își dorește clarificări, în anul care urmează, și la TAROM.

"Am avut o scurtă discuție a ceea ce se întrevede la compania TAROM pentru a vedea și aici o perspectivă mai clară. Înțeleg că e în pregătire din nou încă un studiu, care să dea o direcție strategiei de dezvoltare a companiei, pentru perioada următoare. Și acolo, în anul pe care îl avem în față, aș vrea să clarificăm lucrurile", a mai spus premierul dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel