Ciolacu, TRANȘANT: Amănâm școala, amânăm și alegerile! Chirieac, IPOTEZA momentului: Ce urmează

Marcel Ciolacu, președinte al PSD, a avut o poziție fermă cu privire la amânarea începerii noului an școlar, scenariu aflat pe masa Guvernului. Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat și a lansat o ipoteză cheie. 

”Amânăm școala, amânăm și alegerile locale” a spus Marcel Ciolacu, aflat în teritoriu, în urma scenariului ca școala să înceapă în 1 octombrie. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că Marcel Ciolacu a avut o reacție firească, argumentând: ”Premierul Orban dorește să amâne începea școlii, pentru că, dacă pe 14 începe școala, până în 27 septembrie (n.r. data alegerilor locale), vom avea un val uriaș de infectări. Așa s-a întâmplat în toate statele europene în care au început deja cursurile. Cu acel val de infectări, nu ai cum să susții alegerile locale. Președintele Marcel Ciolacu vine cu o chestiune cu mult sens: după locale, va fi un nou val de infectări. Aduci 5-7 milioane de oameni în secțiile de votare. Matematic, va crește numărul de infectări foarte mult. Cu aceste infectări începi școala, la trei zile? Nu, amâni începerea școlii, ca să te și pregătești, iar alegerile locale și parlamentare să fie amânate pentru anul viitor, pentru când situația epidemiologică se va relaxa”. 

Bogdan Chirieac crede că ”pe 27 vom avea alegeri locale și pe 1 octombrie va începe școala. După aceea, Dumnezeu cu mila! Nu cred că parlamentarele se vor mai putea ține în decembrie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel