Ciolacu, solicitare de urgență. Anchetă a Corpului de control al premierului

Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus că a solicitat oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău.

"Buzoienii au dreptul la apă ieftină și de bună calitate. Cât mai repede ! De aceea, am decis ca împreună cu parlamentarii PSD de Buzău să solicităm oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău. Trebuie să vedem cu toții care sunt problemele reale și, mai ales, care sunt pașii legali care trebuie făcuți pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre acționarul majoritar, respectiv Primăria Buzău, și actuala conducere a Companiei de Apă.

În paralel, am avut discuții extrem de constructive cu ministrul Dezvoltării și cu ministrul Afacerilor Europene pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât să nu fim nevoiți să returnăm banii europeni deja folosiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău și, în același timp, să putem atrage noi fonduri atât de necesare pentru modernizarea rețelei de apă a județului nostru. Am încredere că vom reuși acest lucru. Dar e nevoie de mai multă responsabilitate și de mai puțină polemică!", transmis deputatul Marcel Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel