Ciolacu: Se închid 2000 de firme pe zi. Chirieac: Situaţia e dramatică. Nu e o glumă!

somaj romania
somaj romania

Analistul Bogdan Chirieac a comentat declaraţia lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, la interviurile DC NEWS, potrivit căreia zilnic se închid 2000 de firme pe zi în România. 

"Mi-e teamă că aşa e, până în august nu mai avem firme dacă ritmul rămâne acesta. Situaţia economică în România devine dramatică. O naţiune cum este a noastră nu poate sta trei luni în casă, să nu muncească şi să mai aibă ce mânca. Problema pe care o văd eu este că economia noastră nu poate pleca de una singură. Prima dată trebuie să plece ale Germaniei, Spaniei, Italiei, după care va pleca a noastră. Nu e o glumă! Oamenii trebuie să aibă pâine pe masă. Noi, în România, lucrăm pentru Germania, Franţa, Italia. Dacă economia din aceste state nu a pornit, noi nu avem comenzi de export. Problema e ce face Guvernul, fiindcă fundamental ai nevoie de 30 miliarde de euro ca să aibă românii pâine pe masă. Ori dl Cîţu îi ia de la băncile din România cu 6 la sută, în timp ce alte state se împrumută cu zero la sută", a declarat Bogdan Chirieac pentru Antena 3. 

Ciolacu: Se închid 2000 de firme pe zi

Declaraţia vine după ce preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în exclusivitate pentru DC NEWS că în România se închid 2000 de firme pe zi. 

"În acest moment, se închid 2000 de firme pe zi şi sunt 7000 de şomeri pe zi care se înscriu la şomajul tehnic. Avem peste un milion. Un milion de români au revenit în ţară. Este dreptul lor, pentru că nu mai au unde să muncească în Europa. Aceşti oameni, într-o lună-două, se vor înscrie şi ei la şomaj. Ca să înţelegem amploarea", a spus Marcel Ciolacu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel