Ciolacu salută victoria lui Biden: SPER că va vizita în România

Marcel Ciolacu a reacționat după victoria lui Joe Biden. 

"La finalul unei campanii electorale desfășurate în condiții și cu mize excepționale, poporul american a decis. Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiție care a ținut trează atenția întregii planete și îi urez succes noului Președinte în importanta și dificila misiune ce îl așteaptă!

Națiunile democratice din întreaga lume și aliații SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă și investind în rolul său vital de leadership la nivel global, întărind relația transatlantică și NATO și afirmând importanța parteneriatelor sale strategice.

Consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale, PSD va continua să susțină și să investească în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american, parte esențială a unei relații transatlantice puternice și în permanentă transformare și adaptare. Îmi exprim speranța că noul președinte al Statelor Unite va vizita Romania în cursul mandatului său, o reconfirmare a solidității și profunzimii raporturilor de alianță, parteneriat și prietenie între țările și națiunile noastre", a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel