Ciolacu: PSD lucrează deja la un nou plan de măsuri. Nu vom lăsa povara cea mai grea pe umerii celor cu venituri mici, în timp ce alții să se îmbogățească din ce în ce mai mult

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

„PSD lucrează deja la un nou plan de măsuri. Nu vom lăsa povara cea mai grea pe umerii celor cu venituri mici, în timp ce alții să se îmbogățească din ce în ce mai mult, a zis Ciolacu la bilanțul miniștrilor PSD.

„Am promis că vom trece cu toții, în mod solidar, prin crize. Că nu vom lăsa povara cea mai grea pe umerii celor cu venituri mici, în timp ce alții să se îmbogățească din ce în ce mai mult. 

PSD lucrează deja la acest nou plan de măsuri. Adunăm deja idei de la cei mai buni experți din sectorul privat, societate civilă și sindicate. Echitatea socială este cheia. Nu poți lua doar de la cei care muncesc și plătesc, iar pe ceilalți să-i sari de fiecare dată. Cum nu poți lăsa o diferență atât de mare de impozit între salariu și capital. Trebuie găsit un echilibru astfel încât și salariatul, și patronul, să contribuie echitabil. Reducerea impozitului pe salariile mici, prin acordarea deducerilor fiscale, trebuie făcută în paralel cu creșterea impozitării capitalului. Fără ca acest lucru să devină un impediment pentru dezvoltarea ulterioară a unei afaceri.

Deoarece, în viziunea PSD, rolul Guvernului este de a găsi soluții pentru ca economia și societatea să funcționeze corect, echitabil pentru toată lumea. 

Doamnelor și domnilor, 

Cred cu tărie că românii trebuie să știe, în fiecare moment, care este poziția PSD în legătură cu anumite probleme. Avem obligația de a da explicații românilor pentru că ei ne-au trimis în funcțiile pe care le ocupăm acum!  

PSD își va susține întotdeauna ideile și valorile, chiar și atunci când acestea pot fi diferite de cele ale partenerilor noștri de Coaliție! Este normal să avem opinii diferite, atât timp cât, din argumentele aduse de fiecare parte, vor rezulta cele mai bune soluții pentru români. 

De aceea am intrat la guvernare, să reparăm lucrurile și să venim cu cele mai bune soluții pentru ca românii și România să iasă cât mai repede din această perioadă dificilă! 

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai zis Marcel Ciolacu.

Declarațiile complete le puteți găsi aici:

1. https://www.dcnews.ro/ministri-psd-6-luni-bilant-guvernare-ciolacu-am-venit-pentru-ca-nu-mai-era-timp-pentru-experimentele-politice-care-au-tinut-romania-captiva-unui-haos-sanitar-economic-si-social_872400.html

2. https://www.dcnews.ro/bilant-ministri-psd-ciolacu-apel-catre-guvern-am-luat-masuri-corecte-care-ne-au-adus-cea-mai-mare-crestere-economica-din-ue-dar-aceasta-crestere-nu-se-simte-in-buzunarele-oamenilor_872401.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel