Ciolacu, PRIMA reacție după ATACUL lui Iohannis. "Descalifică total funcția prezidențială"

Marcel Ciolacu a reacționat pe rețelele de socializare, în urma atacului președintelui Klaus Iohannis. 

"Ieșirea de astăzi a președintelui Iohannis arată cât de jos poți să ajungi în politică. Este o ieșire care descalifică total funcția prezidențială! Îi amintesc președintelui Iohannis că nu a avut nicio reacție când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

O "ieșire anti-românească și anti-democratică"

"Președintele Iohannis știa că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Știa că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Așa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieșire anti-românească și anti-democratică.

Cred că președintele Iohannis trebuia să fie mai preocupat că a trimis români la export pe plantațiile din Germania. Oameni pe care președintele Iohannis și Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred că președintele Iohannis ar fi trebuit să fie mai preocupat de faptul că Guvernul lui lasă ca pădurile să fie tăiate", a completat el.

"Președintele ar trebui să fie preocupat de soarta românilor"

"Românii așteaptă de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia soluții concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

Și, în mod special, dată fiind situația în care ne aflăm, președintele ar trebui să fie preocupat de soarta românilor, de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-și amâna creditele, de soluții pentru salariații nevoiți să-și lase copiii singuri acasă, nu de aberații politicianiste!", a mai scris Marcel Ciolacu.

Ieșirea de astăzi a președintelui Iohannis arată cât de jos poți să ajungi în politică. Este o ieșire care descalifică...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel