Ciolacu, mesaj clar. Criterii FERME pentru listele de la parlamentare

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat deciziile de ultimă oră luate în cadrul partidului.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă își asumă un anumit scor pentru alegerile Parlamentare. 

”Ca și data trecută o să avem discuți cu fiecare organizație care își asumă un anumit scor. Eu în funcție de cum și-au asumat organizațiile scorul politic o să vin și eu și o să îmi asum. Ați văzut că nu am o problemă cu asumatul. Cu adevărat nu merg să pierd. Vă zic cu certitudine că ne vom organiza să fim primul partid din România, în continuare, ca și la locale”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Un proiect prin care alegerile parlamentare ar fi amânate până la data de 14 martie 2021 a fost depus la Senat, scrie Mediafax. Alegerile parlamentare desfășurate la termen ar trebui să aibă loc în data de 6 decembrie 2020.

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, spunea vineri că un eventual proiect de amânare a alegerilor parlamentare ar trebui discutat în procedură de urgență, pentru că nu mai e timp, campania urmând să înceapă în luna noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel