Ciolacu l-a EXECUTAT: NU are ce să mai caute în interiorul PSD!

Marcel Ciolacu l-a executat după ce a făcut!

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu afirmă că deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, exclus recent din PSD, nu mai are loc în partid în acest moment.

'Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat', a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi din PSD, pe 1 septembrie, pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură. Decizia excluderii celor patru a fost luată de Comitetul Politic Naţional al PSD. Marcel Ciolacu efectuează, sâmbătă, o vizită în judeţul Argeş. El a asistat la prezentarea proiectelor de fluidizare a traficului în Piteşti şi de renaştere a echipei FC Argeş, urmând să participe şi la o acţiune electorală, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel