Ciolacu îl desființează pe Orban. „E o iresponsabilitate ce a făcut!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a spus părerea despre gestul premierului Ludovic Orban de a-și depune mandatul, după alegerile parlamentare.

„Este o iresponsabilitate ce a făcut Ludovic Orban. Vă reamintesc decizia noastră de a avea un guvern cu drepturi depline la începutul pandemiei. Funcția de prim-ministru nu se părăsește cum vrei. Eu nici nu prea am înțeles, au câștigat sau nu alegerile? și-a dat demisia că a pierdut alegerile, dar va forma un Guvern PNL pentru că au câștigat alegerile.

Un Guvern interimar nu mai poate emite ordonanțe de urgență. Noi am terminat alegerile, nu avem încă rezultatul oficial al alegerilor, nu avem constituit noul Parlament, lucrurile acestea durează două - trei săptămâni, și pe urmă se votează un nou Guvern. Deci toată această procedură poate să dureze și o lună. Ce face România în această lună de zile când avem un lider politic care vremelnic ocupă funcția de prim-ministru și pleacă din funcție? Dacă Guvernul nu este instituit la prima încercare? Noi nu avem Guvern cu drepturi depline în plină criză sanitară cu care se confruntă în acest moment România. Este un gest iresponsabil, nu e un gest de bărbăție”, a transmis Ciolacu, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel