Ciolacu: Fostul Guvern s-a împărțit în fes / VIDEO

Captură video - Facebook: Marcel Ciolacu
Captură video - Facebook: Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus că portofoliile pentru fostul Guvern s-au „împărțit în fes”.

„Ați văzut ce a însemnat să împarți portofoliile în fes! Fiindcă asta s-a întâmplat! Fostul Guvern s-a împărțit în fes și fiecare cum a tras. Dacă acea logică nu a funcționat, sunt ferm convins că vom găsi dialog cu cei de la PNL, dacă ne hotărâm să facem această alianță, să schimbăm logica”, a spus, vineri, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a precizat că discuțiile cu PNL vor fi continuate în zilele următoare.

Florin Cîțu: Decizia despre viitorul guvern se va lua în PNL

Decizia despre viitorul Guvern se va lua în PNL, nu va fi hotărârea președintelui PNL, a spus, tot vineri, Florin Cîțu.

După discuțiile avute cu USR și PSD, Florin Cîțu, președintele PNL, a zis că decizia se va lua în partid.

„Mergem în Partidul Național Liberal cu concluzia celor două discuții, iar decizia o va lua Partidul Național Liberal, nu președintele PNL. Este o altă schimbare pe care am făcut-o după congresul din septembrie”, a explicat Florin Cîțu.

Președintele PNL spunea, după discuția cu Marcel Ciolacu, că a fost „o primă discuție bună”. În discuții a apărut și varianta unei rotații a premierilor, de la PNL și de la PSD.

Klaus Iohannis amână convocarea consultărilor până la cristalizarea unei majorități parlamentare

Președintele Klaus Iohannis amână convocarea unor noi consultări cu partidele parlamentare pentru formarea noului guvern până la cristalizarea unei majorități. „Este foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate”, a transmis președintele României.

„Din păcate, ultima propunere nu a întrunit un număr suficient de posibile voturi și guvernul Ciucă nu s-a mai prezentat în Parlament. Între timp, partidele au reluat între ele discuțiile”, a spus, joi, Klaus Iohannis.

De asemenea, președintele a mai spus că va amâna convocarea partidelor parlamentare până la cristalizarea unei majorități asumate de formațiunile politice.

„Este foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot să accept astfel de abordări. Voi aștepta cu consultările formale până când din discuțiile dintre partide se cristalizează o majoritate asumată de partidele care vor dori să propună un guvern. Abia atunci voi convoca consultări pentru formarea noului guvern”, a anunțat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel