Ciolacu, după tragedia de la Piatra Neamț: Am decis SUSPENDAREA oricărei acțiuni de campanie electorală

Marcel Ciolacu / FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu / FOTO AGERPRES

„Prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale”, transmite, duminică dimineață, Marcel Ciolacu, președintele PSD. 

„În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență”, a precizat Marcel Ciolacu.

Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, a transmis Marcel Ciolacu.

Zece persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. 

Alți pacienți au fost transferați la Spitalul din Lețcani. Printre persoanele rănite se numără și cadre medicale, între care și medicul de gardă Cătălin Denciu, care a încercat să își salveze pacienții, și medicul ATI din secția non-COVID, Pavel Borș, care a stins cu mâinile goale hainele colegului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel