Ciolacu, despre atacul Vioricăi Dăncilă: Un joc extern al partidului

Foto AGERPRES
Foto AGERPRES

Marcel Ciolacu a vorbit despte relația cu Viorica Dăncilă și atacul lansat la adresa lui, în scandalul legat de vânzarea Ardealului.

"Nu avem niciun fel de comunicare în acest moment. Sunt mai multe elemente care au dus la îngheţarea relaţiilor. Unul, când am fost atacat cu vânzarea, acel atac ridicol. Familia mea a fost afectată şi eu la fel. Sub orice limită a unui președinte de țară europeană. A depăşit orice linie roşie a declaraţiilor politice. Chiar l-am întrebat pe colegul meu, Radu Moldovan: "Radu, spune-mi şi mie, cât efect a avut acest atac?". Mi-a spus: "Marcele, în acea seară, a doua zi, m-au sunat mulţi prieteni, colegi de partid". Acum a devenit ridicol pentru toată lumea şi şi-a dat seamă toată lumea că a fost un atac politic.

Nu mi-a cerut demisia Viorica Dăncilă. A fost un atac necolegial, parcă a făcut parte dintr-un joc extern al partidului. Eu le-am promis colegilor că nu voi lua nicio decizie cu oameni din afară partidului. Asta a fost o mare greşeală a doamnei Viorica Dăncilă. De multe ori a luat decizii care au afectat partidul cu oameni din afară partidului", a spus Marcel Ciolacu, în emisiunea "Sinteza Zilei", la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel