Ciolacu, dezvăluiri despre vila din Aviatorilor, 86: Nu am discutat cu președintele Iohannis despre viitoarea locuință a domniei sale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri seară, despre vila din Bulevardul Aviatorilor, 86.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, într-un interviu la România TV, că nu a avut nicio discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis cu privire la o viitoare locuinţă, iar Guvernul nu a aprobat niciun ban pentru acest scop.

"Eu cu preşedintele României nu am avut nicio discuţie cu privire la viitoarea locuinţă a domniei sale după ce nu va mai fi în funcţie. Preşedintele României nu m-a sunat şi nu mi-a cerut spaţiu locativ sau să aprob vreun ban pentru vreo clădire din Bucureşti sau din România care va deveni reşedinţa preşedintelui după ce îşi termină mandatul", a zis premierul la România TV.

Potrivit primului-ministru, RA-APPS i-a transmis că la vila din Bulevardul Aviatorilor nu vor fi folosiți bani din bugetul de stat.

"Este decizia Consiliului de Administraţie. Sunt din venituri proprii. Au hotărât - şi nu este singura clădire - să facă aceste investiţii. Am înţeles că până acum s-au investit în consolidare în jur de două milioane de lei, fiind o investiţie multianuală. (...) Şi, mai mult, nu ştiu cum s-a nimerit ca tocmai Marcel Ciolacu, prim-ministru, să vină la dumneavoastră în studio şi să dau aceste explicaţii, să îi iau apărarea lui Klaus Iohannis, preşedintele României", a conchis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel