Ciolacu, despre susţinerea lui Nicuşor Dan de către PNL: Nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că, prin susţinerea lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, PNL recunoaşte public că nu ştie, nu poate şi nu are cu cine să o învingă pe Gabriela Firea în această bătălie electorală.

'PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti. După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi - de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă -, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună. Practic, liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine', a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan şi este convins că, 'oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată'.

Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri, în unanimitate, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel