Ciolacu, despre gruparea care să încerce înlăturarea lui Dragnea

Scutaru Cristina / 05 sep 2018 / 20:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu a auzit să existe vreo grupare în interiorul partidului care în acest moment să încerce înlăturarea lui Liviu Dragnea, dar a subliniat că în cadrul PSD 'dreptul la liberă exprimare trebuie să existe'.

'Atât eu cât şi colegul, prietenul meu, Mihai Tudose nu am constituit nicio grupare, nu ne-am băgat în vreo grupare. În primul şi în primul rând, dreptul la libera exprimare trebuie să existe, trebuie să existe şi în România, trebuie să existe şi în interiorul partidelor', a afirmat Marcel Ciolacu.

Potrivit sursei citate, 'nu înseamnă că dacă cineva se exprimă în vreun fel în interiorul partidului trebuie sancţionat. Lucrurile în partid se tranşează prin vot, pe libera exprimare şi nu am auzit de vreo grupare care în acest moment să încerce înlăturarea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea'.

Marcel Ciolacu mai declarat - făcând precizarea că este membru al acestui partid din anul 1990 - că 'orice partid, mai ales PSD-ul, are un statut care trebuie respectat, lucrurile se vorbesc în interiorul partidului şi pe urmă în exterior'. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24