Urmărește emisiunea live


Ciolacu, declaraţii înainte de Congresul PSD: Aseară, mi-a venit mai greu somnul...

Marcel Ciolacu a făcut primele declarații înainte de Congresul PSD.

"Este un eveniment special al PSD, chiar dacă congresul nu mai este în modul clasic, fizic. Este 90% online, dar cu respectarea legilor şi a statutului. Normal că, aseară, mi-a venit mai greu somnul şi am citit editorialul maestrului Cristoiu şi avea perfectă dreptate în tot ceea ce a scris. Încă o dată, PSD arată că are capacitatea de a se adapta noului şi de a fi deschizător de drumuri şi sunt ferm convins că şi restul forţelor politice nu au altă alternativă nici anul acesta, nici anul viitor de a ţine congrese decât în această formă şi ne bucurăm că, iarăşi, PSD va fi un etalon de organizare a unui congres online. Avem nevoie de o conducere validată, aleasă de către colegii mei, înainte de două examene electorale importante: alegerile locale şi generale", a declarat Marcel Ciolacu.

Vezi și: PSD își alege președintele. Dîncu: Este congresul ultimei şanse

"Este un moment de răspântie în viaţa politică"

Cât despre faptul că acesta ar fi "congresul ultimei şanse", după cum a afirmat Vasile Dîncu, Ciolacu a mai spus: "Sunt ferm convins că este un moment de răspântie în viaţa politică atâta internă a partidului, cât şi la toată scena politică românească".

"Congresul de astăzi va arăta tuturor că #PSD este un partid care privește spre #viitor! Un partid cu oameni integri, competenți profesional și cu experiență în administrație. Un partid mereu alături de oameni! Așa să îmi ajute Dumnezeu!", a mai scris social-democratul, ulterior, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel