Ciolacu: Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! Ipocritule!

Ciolacu: Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! Ipocritule! / Sursă foto: Captură Marcel Ciolacu
Ciolacu: Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! Ipocritule! / Sursă foto: Captură Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a reacționat dur la adresa lui Dacian Cioloș.

'Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!

2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar!

În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?!

Ipocritule! Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO - ca și guvernul pe care l-ai condus!', a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

PSD îi răspunde lui Cioloş, după acuzaţiile la adresa lui Florin Roman: La PNL se sancţionează falsul, la USR e tolerat

Partidul Social Democrat iese la atac împotriva celor de la USR, după ce Dacian Cioloş a lansat mai multe acuzaţii împotriva lui Florin Roman, ministrul demisionar al Digitalizării. "La PNL, falsul în CV merită sancționat - deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat - deci Coliban este omis!

Dacian Cioloș este satisfăcut că liberalul Roman, acuzat și că și-a inventat o licență în CV, a demisionat pe bună-dreptate din Guvern.

În ipocrizia sa, dl. Cioloș se face că uită însă cum stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel: primarul Brașovului, Allen Coliban a mințit în CV că a terminat o facultate de la care fusese exmatriculat.

Domnule Cioloș, când ieșiți să cereți și demisia lui Coliban?", se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel