Marcel Ciolacu: Dacă v-ați făcut pantofii să mergeți miniștri, v-au păcălit

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a declarat, joi,că numai PSD poate să demită Guvernul, ironizând susținătorii moțiunii, dar și că textul moțiunii de cenzură este "cel mai trist" pe care l-a citit vreodată. ”Dacă v-ați făcut pantofii să mergeți miniștri, v-au păcălit”, a mai spus Ciolacu.

"Cred că o să vă suprind acum, dar există gesturi ale unor oameni care ridică totuși Parlamentul României și indiferent în ce baricadă s-ar afla astăzi, eu aș dori să le mulțumesc că vineri, am reușit performanța de a trece singuri o moțiune de cenzură. A fost cea mai mare greșeală făcută de către mine. Colegii mei care sunt acum la Pro România, nu înțeleg lecția de azi. Numai PSD poate să dărâme Guvernul. Cei care veți vota moțiunea nu vă veți auzi absolut deloc și dacă v-ați făcut pantofii să mergeți miniștri, v-au păcălit. Dacă este un lucru personal", a decalrat Marcel Ciolacu, joi, în plenul reunit al Parlamentului.

"Ce aveți cu Toni Greblă?"

Președintele Camerei Deputaților a subliniat faptul că în ciuda plecărilor unor membrii din partid, aceștia rămân parlamentari aleși pe listele Partidului Social Democrat.

"Ce aveți cu Toni Greblă? Nu i s-a făcut suficentă nedreptate? Ce aveți cu dl Suciu? Dl Gigel Știrbu, cât de triumfător a fost mandatul dumneavoastră de ministru al Culturii. E un culoar azi, dragi foști colegi și actuali pesediști, pentru că ați fost aleși pe listele PSD. Încă sunteți pesediști. Chiar dacă răspundem atacurilor și știm că indiferent cine ar fi din nou la Cotroceni nu ar mai da Guvernul acestei majorități, nu este calea de urmat astăzi. Nu am văzut o moțiune e cenzură sau un text mai trist decât cel de acum. Și de la tine mă așteptam la ceva mai mult, un text mai frumos, ceva mai profund. Nu înțeleg de ce nu ați vorbit de domnule Orban. Nu poate fi premier, dar nu trebuie să veniți cu niște propuneri de miniștri?", a mai completat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel