Ciolacu: Cea mai neagră săptămână din guvernarea coaliției! Aşa-zisul premier Cîţu a devenit ”Pisi-Cîţu”

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

„Suntem la capătul celei mai negre săptămâni din guvernarea coaliţiei”, a transmis președintele PSD, Marcel Ciolacu. 

„Suntem la capătul celei mai negre săptămâni din guvernarea coaliţiei, mai nou, a morții. Am avut cel mai mare număr de decese COVID de la începutul pandemiei. Mai mult, din cauza acestei absurde crize politice, românii au plătit şi economic! Avem cea mai mare creştere a euro și cea mai mare datorie publică din ultimii 30 de ani! În această săptămână, România a fost singura ţară care a rămas fără ministru al Sănătăţii în plină pandemie. În spitalele și secțiile ATI au rămas fără bani”, a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD.

În opinia acestuia, „a fost, de fapt, o criză de pubertate politică”.

„Am avut de-a face cu nişte partide politice imature care au pus orgoliile personale mai presus de interesele românilor şi ale companiilor româneşti”, a continuat Marcel Ciolacu.

„Singura schimbare notabilă a fost faptul că prerogativele conferite de Constituţie prim ministrului au fost schimbate cu un acord al unei coaliţii. Cu alte cuvinte, din acest moment, aşa-zisul prim ministru Cîţu a devenit Pisi-Cîţu, pentru că înainte de a semna ceva va trebui să răsfoiască acordul coaliţiei să vadă dacă are voie sau nu are voie. În cazul în care nu are voie, va trebui să sune toţi preşedinţii de partid din coaliţie să-i roage frumos să îi dea voie să semneze", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Totodată, a precizat că din criza coaliţiei de guvernare a reieşit şi „un lucru bun”: Vlad Voiculescu nu mai este ministru al Sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel