Ciolacu, APEL la politicieni: Ne aflăm în faţa unui PERICOL IMINENT

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că România se află în faţa unui 'pericol iminent' provocat de noul coronavirus şi este cazul ca toţi politicienii şi toate forţele politice să revină la agenda românilor. 

'Am avut astăzi un Birou Permanent Naţional, atât părerea mea, cât şi a colegilor mei a fost una foarte clară: România se află în faţa unui pericol iminent provocat de coronavirus. Cred că intrăm în altă etapă politică în care este cazul ca toţi politicienii şi toate forţele politice să revină la agenda românilor, iar Guvernul României să vină cu un plan de măsuri cât mai rapid către cetăţeni, explicat, deoarece în acest moment aceasta este prioritatea numărul unu', a spus Ciolacu, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a adăugat că în şedinţă au fost discuţii şi despre Congresul PSD, dar acestea 'sunt deja lucruri marginale' şi ţin de viaţa internă a partidului. 'Prioritatea PSD în acest moment este acest pericol iminent care ne paşte pe noi, românii. Trebuie să ţinem cont de faptul că peste 1,5 milioane de români sunt în acest moment în Italia, o ţară afectată, vedem, de la oră la oră numărul de cazuri devine mai mare. Sper ca Guvernul să fi luat măsurile necesare, chiar dacă nu le-a comunicat', a menţionat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel