Ciolacu anunță o redimensionare a impozitelor: Asta nu înseamnă că mărim taxele

Marcel Ciolacu anunță o „redimensionare” a impozitelor.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, o „redimensionare” a impozitelor, „dar asta nu înseamnă că mărim taxele”. Acesta a pledat, în continuare, pentru introducerea impozitului progresiv: „Ne mințim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”.

„Sunt mai multe măsuri fiscale pe care trebuie să le prezentăm până pe 1 iunie. (...) Rămân la părerea că în zona prețurilor la energie ar fi trebuit venit cu reglementare și ar fi avut efecte imediate. Compensarea, după cum vedem, a creat un decalaj până se văd efectele. Dacă am fi venit cu o reglementare, efectele ar fi fost de a doua zi și poate nu am fi ajuns la această inflație”, a declarat, luni, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a spus că trebuie făcută o analiză până pe 1 iunie 2022. „S-a îmbunătățit colectarea și noul șef al ANAF chiar a luat o perspectivă bună. Există și o redimensionare și o reașezare a impozitelor, astfel încât să avem o colectare mai bună, dar asta nu înseamnă că mărim taxele”, a adaugat liderul PSD.

Întrebat dacă mai susține introducerea impozitului progresiv, Marcel Ciolacu a răspuns: „În continuare, cu deductibilitățile necesare”.

„Ori intrăm într-o logică, cum este toată lumea, ori încercăm să ne mințim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”, a conchis Marcel Ciolacu.

Ciolacu, după decesul fostului ministru social-democrat Şerban Valeca: „Un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a primit cu multă tristeţe vestea încetării din viaţă a fostului ministru social-democrat şi lider PSD Argeş Şerban Valeca.

Liderul PSD a transmis că Şerban Valeca a fost un om deosebit, care a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivel local, în judeţul Argeş, cât şi la nivel naţional.

„Cu multă tristeţe am primit vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivelul judeţului Argeş, cât şi la nivel naţional. Îi onorăm cu deplin respect memoria şi transmit întreaga compasiune şi solidaritate pentru familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris Marcel Ciolacu, duminică, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel