Ciolacu: Alfred Simonis și alți 10 membri ai familiei, printre care și soția însărcinată, infectați cu COVID-19. Valul 4, altă tulpină

Foto: Facebook Alfred Simonis
Foto: Facebook Alfred Simonis

Marcel Ciolacu a făcut anunțul despre Alfred Simonis.

"Liderul de grup al Partidului Social Democrat de la Camera Deputaților, domnul Simonis, este vaccinat, are COVID-19 în acest moment", a declarat Marcel Ciolacu, în direct la România TV. 

"E vaccinat și are COVID-19? Valul patru?", a spus Victor Ciutacu.

"Ae COVID-19, valul patru, este altă tulpină, categoric. Are și el, și toată familia, 10 membri ai familiei. Datorită faptului că este vaccinat, efectele asupra lui sunt mult mai reduse. El este bine, este bine întreaga familie, mai ales că soția lui e și însărcinată. Există efecte benefice ale vaccinării, dar dacă tu nu lași oamenii, dacă ai apărut cu Raluca von Brukental și ai făcut filme de prezentare a vaccinării în loc să lași specialiștii să explice. Oamenii aveau încredere, dacă vă vaccinați veți face o formă ușoară. Dar nu a explicat nimeni și acum se caută vinovați!

Primul lor obiectiv a fost 10,4 milioane de oameni vacciați în septembrie. Suntem departe rău, suntem pe la 4 milioane și nu se mai vaccinează nimeni, centrele sunt goale. Cine este de vină? De ce nu răspunde nimeni?", a completat liderul PSD. 

”Relaxarea”, un cuvânt prea puternic pentru Cîțu. Ce se întâmplă, de fapt, de la 1 august 2021

Activitățile cultural-artistice și de divertisment organizate în spații deschise vor putea avea loc cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, a anunțat premierul Florin Cîțu, care a prezentat măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la data de 1 august 2021.

„Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri. Multe dintre ele sunt menținute, dar aș menționa activităție cultural-artistice și de divertisment organizate în spații deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane în localitățile cu incidență mai mică sau egală cu 2 la mie. Este foarte important! Iar o condiție importantă este că participanții trebuie să fie vaccinați, trecuți prin boală sau testați”, a anunțat, miercuri după-amiază, Florin Cîțu.

Potrivit premierului, competițiile sportive organizate în spații închise sau deschise sunt permise cu spectatori până la 75% din capacitatea maximă a spațiului, cu respectarea unei distanțe de cel puțin un metru între persoane și dacă incidența este mai mică sau egală cu 2 la mie.

„Activitățile din baruri, cluburi și săli de jocuri până la capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5.00 - 2.00. Rămâne ora 2.00, nu am prelungit, dacă incidența e mai mică sau egală cu 2 la mie, doar pentru persoanele vaccinate”, a conchis premierul Florin Cîțu.

Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel