Ciolacu a convocat Birourile Permanente ale Parlamentului pe tema bugetului de stat

Marcel Ciolacu a convocat Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, miercuri, pentru ora 15:00, după ce Guvernul și-a asumat răspunderea pe proiectul de buget de stat pentru 2020. Urmează să fie stabilit un calendar pentru depunerea amendamentelor.

„ Amendamentele, acum urmează să stabilim, am convocat deja în Birou Permanent Reunit la ora 15:00, urmând să vorbesc și cu domnul Meleșcanu", a spus Marcel Ciolacu, întrebat despre amendamentele depuse de partidele politice privind bugetul de stat pentru 2020.

Întrebat dacă există posibilitatea ca proiectul de buget de stat să fie citit luni în plenul Parlamentului, Marcel Ciolacu a afirmat că acest lucru îl va stabili Birourile Permanente Reunite.

„Este posibil orice, să vedem calendarul și parlamentarii cam câte zile doresc pentru depunerea amendamentelor. Legea de asumare, în comparație, dacă se venea cu bugetul, cum eu cred că era normal într-o democrație, se creează un precedent destul de periculos, am fi avut cinci zile, pe regulament, pentru amendamente. În acest moment nu este restricționat timpul de amendament. Este o hotărâre care se ia în Biroul Permanent Reunit", a subliniat Ciolacu.

Guvernul și-a asumat, miercuri, răspunderea pentru proeictul de buget de stat pentru anul 2020, informează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel