Ciolacu: Eu un singur lucru transmit. Trebuie să meargă copiii la şcoală

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat astăzi într-o declarație de presă că elevii trebuie să se întoarcă la școală. 

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a subliniat, duminică, în cadrul unei declaraţii de presă, făcută în localitatea ieşeană Scânteia, că elevii trebuie să meargă la şcoală, scrie Agerpres. 

"Eu nu am soluţii. Eu sunt în opoziţie. Sunt preşedintele Camerei. Dacă doriţi soluţii legislative, vă dau pe orice palier legislativ doriţi. Soluţiile trebuie să le găsească Guvernul României. El este îndreptăţit să organizeze deschiderea şcolilor. Eu un singur lucru transmit, faptul că trebuie să meargă copii la şcoală. Nu putem să neglijăm acest lucru", a declarat Marcel Ciolacu.

Criză sanitară ”scăpată de sub control”?



Întrebat fiind dacă în opinia sa criza sanitară este scăpată de sub control, liderul PSD a răspuns că "e scăpată de când a început". Marcel Ciolacu a lăudat totodată implicarea autorităţilor locale.

"Este scăpată de mult timp. E scăpată de când a început. Aţi văzut şi dumneavoastră statistica de de mortalitate din ultimul timp. Cât să se implice şi administraţiile locale? Administraţiile locale, indiferent de culoarea politică, au cheltuit peste 600 de milioane. Guvernul României a cheltuit în jur de 20.000... Şi niciodată, nici primul ministru, nici preşedintele României, nici ministrul Sănătăţii nu au ieşit să îi felicite pe cei care conduc administraţiile locale, indiferent dacă vorbim de preşedinţi de consilii judeţene sau primari de mari municipii care au în subordine spitale", a spus preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

În vizită în județul Iași 



Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de secretarul general PSD, Paul Stănescu, şi preşedintele Consiliului Naţional al formaţiunii, Vasile Dâncu, se află duminică în judeţul Iaşi pentru a lua parte la mai multe evenimente organizate de candidaţii formaţiunii politice la alegerile locale de la sfârşitul lunii septembrie. În prima parte a zilei Ciolacu şi Stănescu auvizitat Drumul Judeţean 246, după finalizarea lucrărilor. Drumul de 36 de kilometri traversează nouă localităţi din judeţ, fiind catalogat anterior acestor lucrări drept cel mai prost drum judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel