Ciolacu, după bilanțul COVID: Plafonați cazurile... pentru că nu testați

Marcel Ciolacu, liderul PSD, s-a arătat indignat de faptul că nu se mai testează suficient pentru coronavirus. 

Liderul PSD îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban că plafonează cazurile pentru că nu se fac teste: „Propagandă mincinoasă, asta face Iohannis! Ajustați cifrele din pix”, scrie Mediafax. 

„Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile... pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar credeți că românii nu au înțeles ce faceți?! V-au spus-o verde în față specialiștii, statisticienii, toți cei de bună credință! Doar Iohannis continuă să repete ca o flașnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun și mai deștept de pe planetă! Dar să-l scuturați de guler pe Orban și să-l întrebați de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot lauda, nu puteți, domnule Iohannis?”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Întrebare pentru români 

El întreabă de ce românii continuă să se testeze „la privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice așa cum trebuie„.

„Degeaba îl acoperiți! Românii știu deja ce faceți! Alegeri și apoi - când toată mizeria va ieși la suprafață – închidere. Totală! Eu însă cred că nu vă vor lăsa...”, conchide liderul social-democrat.

Ce a spus președintele 

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că în ultimele două săptămâni a existat „o plafonare vizibilă la numărul de infectări noi”.

„Asta este o veste bună. Vedem foarte clar că trebuie să avem răbdare. Acest efect de plafonare a apărut în urmă setului din octombrie”, a spunea Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel